Kommentarer: 6    Postet: 22.01.2012   Klokken: 19:33   Kategori: Mat

Jeg skal nå, eter mye lesing på nett, prøve meg på PSMF. Jeg har hørt det er vanvittig effektivt etter jeg fikk opp øynene for hva dette var. Jeg har også sett med med egne øyner hvor effektivt det er. Det blir ofte brukt som en kick-start på en videre livsstil når det gjelder kosthold. Vil du lese mer om det, kan du jo gå inn på fitnessbloggen.no og finne frem til 'PSMF-den sunneste ekstremdietten'.

Det går hvertfall ut på masse proteiner. På fredag var vi i Danmark en tur, og da var det kjøtt som sto i fokus - i og med at det er 3 måltider om dagen som skal bestå av kjøttprodukter, med masse proteiner. Så frysen min er nå full med kyllingfilet, biff, koteletter uten fett, indrefilet osv. Frysen er hvertfall helt full nå. Må få kjøpt noe karbonadekjøttdeig, det er vel det eneste. Pluss masse grønsaker, salat, cottage cheese og sånt da. Starter i morgen, så bli spennende å se i ukene fremover(4), hvordan vekten og fettprosenten endrer seg. Jeg er hvertfall motivert, og har på følelsen av at det vil gå bra. Må bare være flink, streng og målrettet. Så går det nok bra, selv om det sikkert kommer noen dager hvor jeg bare vil gi opp hele dietten. Men det skal jeg da altså ikke gjøre!!


Det nydelige morgenværet på fredag på vei til Danmark


På danskebåten


Og her er altså en tavle jeg skal ha på kjøkkenet, rett og slett for å motivere meg, huske hva jeg skal spise og for å holde humøret oppe :)

 

 

Har du erfaring med PSMF? Viss ja, hva er dine erfaringer?

    Kommentarer: 6    Postet: 22.01.2012   Klokken: 19:33   Kategori: Mat
Kamillas treningsblogg   Postet: 22.01.2012  kl:19:42
Genialt med tavle for motivasjon :) Og kjempefint bilde av deg :D

Skal gå inn og lese om dietten nå jeg og :))
Åshild W. Eikeland   Postet: 22.01.2012  kl:19:48
Kamillas treningsblogg:

Ja, ikke sant. Den har liksom bare stått å støvet ned, så fant ut at den kunne stå på kjøkkenet nå :) Åå, tusen takk, søte deg <3
Lone   Postet: 22.01.2012  kl:20:02
Har god erfaring med det i forhold til å gå ned i fettprosent, veldig fornøyd. Problemet mitt blei bare å holde aktivitetsnivået nede, jeg er ganske aktiv i både hverdag, jobb og fritid, så blei litt dårlig med energi i perioder. Men resultatet er jeg fornøyd med :) Lykke til :) !
Tobba   Postet: 22.01.2012  kl:20:17
Åh, jeg har lest masse om dietten selv, og vurdert det! men det virker så dyrt!! kjøtt til hvert måltid... jeg som bruker 8 kr på en havrekorn som gir meg frokost i 2 uker.... :(

Så utrolig fint bilde av deg :) Det så kaldt ut though :) hehe

Det skal bli spennende å følge med under dietten din. Kommer du til å legge ut hva du spiser til hvert måltid, så vi kan få et lite innblikk i akkurat hvordan dagen din ser ut?

Ha en flott søndagskveld!
Åshild W. Eikeland   Postet: 22.01.2012  kl:21:00
Tobba:

Ja, virker veldig dyrt. Men skal jo bare vare i 2-3 uker. Jeg har valgt 4 uker siden jeg har mye fett å ta av. Sjeleglad jeg har Danmark som nærmeste nabo, mye billigere med kjøtt og alt :p men du kunne kanskje brukt first frice sine produkter?:)

Tusen takk :D ja, var kaldt, sto å hakket tenner :p

Ja, det kommer jeg til å gjøre. Kommer til å gjøre som jeg har gjort tidligere. Legge ut innlegg

på kvelden om alt jeg har inntatt, pluss noen bilder :) koselig å høre du vil følge det!

Ha en flott søndagskveld du også :D
Åshild W. Eikeland   Postet: 22.01.2012  kl:21:02
Lone:

Så bra å høre!:) hehe, ja, kan vel fort bli et lite problem å holde aktivitetsnivået nede og blir tom for energi. Håper jeg klarer å følge det til punkt og prikke, og bare trene styrke utenom mine daglige gåturer :) bra du er fornøyd med.resultatet! Tusen takk :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Image and video hosting by TinyPic" border="0" width="204px" alt="Profilbilde"> 20, Kristiansand
    Jeg er ei treningsglad jente fra det fine Sørlandet. Jeg begynte å tvinge meg selv til å gå på trening for å gå ned i vekt. Nå er treningen blitt min største hobby. Har ikke gått mye ned i vekt foreløpig, men det begynner å slippe taket nå. Jeg holder et sunt og godt kosthold som passer meg utmerket. Jeg har også ei datter på halvannet år, så dere skal ikke se bort fra at det kommer litt om henne. Noen spørsmål eller noe; ashild_e91@live.no

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits